KEZDŐLAP   REFERENCIÁK   SZOLGÁLTATÁSOK   ÁRAJÁNLAT  GALÉRIA

Legújabb szolgáltatásaink:

 

Irodák felújítása egy éjszaka alatt!
 

Ezzel időt és pénzt takarít meg. Amíg vállalkozása pihen, mi dolgozunk, hogy eredményesebb holnapja legyen. 12 óra alatt egy átlagos iroda egy megbízható csapattal megújulhat!
Éjszakai iroda felújítás - kérje ajánlatunkat!Panel lakás felújítása három hetes határidővel!
 

Három héten belül élvezheti megújult otthona szépségét. Panel lakás teljes felújítását akár három héten belül vállaljuk.
Panel lakás felújítás - kérje ajánlatunkat!

 

 

Családi ház felújítása generál-kivitelezéssel!
 

Teljeskörű szolgáltatásunkkal garantáltan élvezheti a focit a gyerekekkel, gyönyörködhet kertjében, teraszán csodálhatja a naplementét.
Családi ház felújítás - kérje ajánlatunkat!

Homlokzat szigetelés lakásfelújítás


Homlokzat szigetelés lakásfelújítás
A lakásfelújításról néhány szóban...


Bízza otthona felújítását magas szakmai színvonalú, pontos határidőkkel dolgozó, megbízható kivitelező cégre!

 

Vállalkozásunk a Millennium évében alakult, fő tevékenységeként festéssel, ipari gépek felújításával, fényezésével foglalkozott. Jelenlegi tevékenységi körünk az építőipar széleskörű spektrumát nyújtja megrendelőinek. Szolgáltatási csomagunk lakásfelújításokra, panelprogramra, ipari létesítmények felújítására, alpintechnológiára, műemlékek és középületek restaurálására is kiterjed.

Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújításAz elmúlt években arra törekedtünk, hogy az igények fejlődésével, a piac szűkülésével felvehessük a versenyt. Fővállalkozóként és alvállalkozóként is becsületes csapat munkáját kaphatja megrendelőként, teljeskörű felelősségvállalás mellett.


Építőipari vállalkozásunk a győri kistérségben, kisebb részt a ország további területein is vállal munkát. Kivitelezési területeink közé tartoznak a balatoni nyaraló övezetek is.


Minden felmerülő, ún. kis feladat elvégzésére is készen állunk. Rugalmas időbeosztásunknak köszönhetően napi szinten, akár azonnali munkavégzéssel állunk rendelkezésére, egyszemélyes feladatvállalással is.


Vállalkozásunk hozzáállása, kollegáink szakértelme és lojalitása eredményeként partnereink közt tudhatjuk Magyarország számos óriáscégét is. Ilyenek például a Pannon Takarék, Sopron Holding zrt. Árkád Győr Bevásárlóközpont, Magyar Aszfalt Zrt., Strabag Zrt., Magyar Telekom zrt.

Hívjon bennünket akár tanácsadásért, akár megrendelőként!

 

 

 

Tisztelettel:

 

Földes Róbert

ügyvezető

Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújításLakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújítás

 

Lakásfelújítás hatékonyan

 

Lakásvásárlás után legtöbbször a lakásfelújítás a legelső lépés. Új otthonunkat szeretnénk saját ízlésünkre formálni, újraosztani a tereket, lecserélni a burkolatokat, nyílászárókat. De nemcsak az új, hanem a régi házak, lakások esetében is eljön az idő, amikor a felújítást már nem lehet tovább elodázni. Sok tulajdonos rettegve gondol a munkálatokra, amikor heteken, akár hónapokon át kerülgetheti a különböző brigádokat, a szerszámaikat, lépkedhet át a törmelékeken és nézheti a szétvésett falakat.

A lakásfelújítás folyamata valóban nem a legkellemesebb időszak, de a ha a végeredményre, egy kényelmes és a saját elképzeléseink szerint kialakított otthonra gondolunk, bőven megéri az áldozatot. 


Nem is olyan rég még bevett gyakorlat volt, hogy a tulajdonosok saját maguk fogtak bele a lakásfelújításba. Amit lehetett, ismerősök segítségével maguk végeztek el, így próbálták megspórolni a szakemberek díját. A végeredmény azonban sokszor csalódás lett, rövid időn belül megmutatkozott, hogy a nem megfelelően kiválasztott alapanyagok és a nem hozzáértő kivitelezés csupán rövidtávra jelenthet megoldást. Költségek szempontjából pedig a duplán végzett munkával ott tartottak, mintha elsőre szakemberekre bízták volna a lakásfelújítást, csak éppen újra feje tetejére állt a lakás. 


Napjainkban a legtöbben már nem próbálkoznak házilag megoldani a lakásfelújítást, inkább a hatékony és minőségi kivitelezést választják. Amikor szóba kerülnek az átalakítások, a költségek az első helyen szerepelnek a fontossági listán, ezek pedig nagyban megszabják lehetőségek határait. A megfelelő szakemberek segítségével azonban a lakásfelújítást kevesebb pénzből is megoldhatjuk, hiszen a tapasztalt mesterek otthonosan mozognak a praktikus ötletek és az alapanyagok világában, így pontos ismereteik vannak arról, hogy mi az, amire feltétlenül szükség van és mit lehet ugyanolyan minőségben, de jóval olcsóbban megvalósítani.  tovább


Részletek a Lakásfelújítás Magazin oldaláról


Lakásfelújításnál sokan csak a külső burkolatok felújításában gondolkodnak, festés és csempézés felújítása. Az esetek nagy részében nem gondolnak a falakban megbúvó vezetékek, csövekre. Sokszor találkoztunk már olyan esettel, amikor valaki vett egy lakást kifestette és a beköltözéskor szembesült vele, hogy a villamos hálózat nem működik megfelelően.


A régebbi építésű lakásokban, házakban a villamos hálózatot nem a mai igényeknek megfelelően lettek megtervezve és kiépítve. Napjainkban a villamos fogyasztók körül vesznek minket, ez megnövekedett fogyasztási igényt sok esetben nem képesek ellátni a régi villanyszerelési hálózatok. Ezért is javasoljuk a felújítás előtt villamos szakemberrel átvizsgáltatni a hálózatot és a kötési pontokat mielőtt a festő eltakarja a dobozokat.


Lakásfelújításnál is az egyik lényeges szempont a pénz melyet a felújításra költünk. A villanyszerelésnél is az a helyzet, hogy a minőségi munkához minőségi anyagokra van szükség melyeket meg kell fizetni. Mivel a villamos áram hatása az emberi életre nagyon veszélyes ezért igyekezzünk a megfelelő aktív és passzív villamos védelmi rendszereket kiépíteni és alkalmazni.


A villamos hálózatot érdemes az egyéni igényeknek megfelelően kialakítani, sok hasznos ötletre lelhetünk az interneten is, melyekre mi még nem is gondoltunk. Sokféle vezérlés és kapcsolás megoldható a különböző rendszerek összekapcsolásával. Villanyszerelés nem kizárólag az erősáramú villamos hálózatra kell gondolni, hanem a gyengeáramú rendszerekre is. A megvásárolt házimozi rendszer hangfal kábeleit elrejthetjük a falban, ezáltal sokkal esztétikusabb megjelenése lesz a nappali szobában. A riasztó rendszer segítségével megoldhatunk egyszerűbb vezérlési feladatokat, melyek a lakás egyes részeit vezérli.


A cikk további részletei ITT

 


 

Lakásfelújítás Gyor


Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújítás


Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújítás


Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújítás


Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújítás


Lakásfelújítás, fürdoszoba felújítás, panel felújításLakásfelújítás GyorSzolgáltatásaink:


Ingatlanok felújítása, lakásfelújítás


Irodafestés, irodafelújítás


Ipari csarnokok felújítása


Épületek külső szigetelése


Festés, tapétázás, mázolás


Gipszkarton-szerelés, bontás, felújítás


Nyaralók felújítása, gondozása


Felhasználandó anyagok helyszínre szállítása


Irodák, muhelyek és muhelycsarnokok felújítása


Mezogazdasági és ipari gépek festése, fényezése


Iroda- és egyéb bútorok elszállítása felújítandó ingatlanokból


Teljesköru ipari, beltéri és kültéri burkolás különbözo burkoló anyagokkal

(csempe,járólap,márvány,ko,beton,parketta,palló,stb.)


Alvállalkozói szakmai ügyfélkör biztosítása

(asztalos, villanyszerelés, ablak-gyártás, burkolás, további nagykereskedések)F-Fény Bt.


9025 Győr , Achim András u. 26/b

GEO 

47,684635 / 17,610669)


Partnereink:


Lakásfelújítás, családi ház felújítás magazin 

+http://epulettar.hu/ceg/33713.aspx

http://www.holvan.hu/terkep/poiadatlap/1015357