KEZDŐLAP   REFERENCIÁK   SZOLGÁLTATÁSOK   ÁRAJÁNLAT  

 

 

 

 


Soproni Ipari Park Holding Zrt.


 • Soproni Ipari Park Holding Zrt. székház gipszkartonozási és festési munkálatai. A lakásfelújítás.hu telejskörű szolgáltatással nyújtott szakmai segítséget. A gipszkarton szerelési és festési munkálatokat egy ingyenes felmérés előzte meg, mint cégünknél minden esetben.Győr-Árkád Bevásárlóközpont


 • Győr Árkád parkjában található kovácsológép homokszórási és festési munkálatai. Még cégünk számára is érdekes és élményteli volt látni és "újraéleszteni", azaz restaurálni egy ilyen szerkezetet Győr szívétől 2 km-re. A felmérés és tervezés után a vasszerkezet festése és fényezése igazi turista-látnivaló.
Inszol Zrt.


 • Győr Inszol Zrt. kezelésében lévő többemeletes társasházak, panelházak külső és lépcsőházak belső festési munkái illetve erkélyek alpinista technológiával történő festése.
  Bár a munkálatok megnevezése érdekes és különleges szolgáltatást sejtet, mégis a győri panel lakások lakóit szinte észrevétlen óvatossággal és figyelemmel, amolyan hétköznapi munkálatokkal tartottuk csak fel. A helyszíni felmérés során a régi típusú panel társasházak rengeteg hiányosságot tárnak fel. Egy árajánlat után ezen többletmunka semmilyen plusz költséget nem jelenthet a megrendelőnek. A lakásfelújítás.hu minden esetben készül a kérdésektől mentes munkavégzésre.Magyar Aszfalt Zrt.


 • Magyar Aszfalt Zrt. győri székház gipszkartonozási és festési munkái.
  A gipszkarton-szerelés és festés egy új otthont, vagy munkahelyet teremt használói számára. A cél a hosszútávú kihasználhatóság volt. Bármely igényre megfelelő, akár kültéren is alkalmazható gipszkarton-felületek beépítésével, azok festésével, burkolásával tesszük teljessé a meglévő, vagy épp időközben kialakuló igényeket.Magyar Telekom Zrt.


 • Magyar Telekom Zrt. nyilvános távbeszélő állomásainak (telefonfülkék) karbantartási,és bontási munkái.
  Hasonlóan az ipari gépek, a Győr Árkád kovácsológépének emlékműve, vagy bármely, napi használatban levő nehézgép, mezőgazdasági gépalkatrész, a telefonfülke is fémből készül. Ezek korrodálódási képesége kezdetben nem, majd rohamosan jelentkezik. Általában elmondhatjuk, hogy a festési alapozás, felületkezelés adja a lényegi élettartamát ezen felületeknek. A telefonfülkék teljeskörű alapozása, festése és fényezése hasonlóan szép feladat, és időtállósága miatt állandó referenciával szolgáltat.Ügyfélszolgálati Irodák


 • Multinacionális magyarországi partnereink ügyfélszolgálati irodáinak felújítása, gipszkartonozása, festése, hidegburkolása.
  Egy a mindennapokban használatos, sok látogatót vonzzó iroda igen hamar elhasználódik, felületei megsérülnek, kopnak, otthontalanná válik. Ezen helyiségek talapzatai megfelelő burkolást kívánnak, a hozzá tökéletesen illeszkedő szegélyekkel. A falak ellen kell álljanak tisztítószernek, párának, víznek, amit általános burkolási munkálatokkal nehéz megvalósítani. A lakásfelújítás.hu minden igényre kiterjedő választ ad, már az első ingyenes felmérés napján.Pannon Takarék Zrt.


 • Otp Bank és Pannon Takarék Bank  festési illetve belsőépítészeti munkái.
  Érdekes látvány, amikor egy régóta használaton kívüli, vagy mindössze leélt állapotú ingatlant, középületet újítunk fel. A felújítást követően egy üzlet új lehetőséget tudhat magáénak, elsősorban régi ügyfelein keresztül. Ügyfeleink többször kérnek távolról is látható, modern marketing eszközként is értelmezhető festést, külső szigetelést és burkolást.Győr - Katolikus templom


 • Győr-Sziget katolikus templom külső festési, restaurálási munkálatai.
  Egy ilyen épület mindenki számára fontos. talán még ennél is fontosabb, hogy eredeti értékeit mindenki számára megőrizzük. A templom felállványozása utáni festési munkálatok valódi értéket adtak vissza a közösség számára.